Bedaux Advocaten
Valkenburgerweg 54
6419 AV Heerlen
T +31 (0)45 5711999
F +31 (0)45 5711985
E kantoor@bedaux.org

De Hoeve Geleenhof

Wij zijn gevestigd in de linkervleugel van een monumentale hoeve uit de 17e eeuw in het centrum van Heerlen, een carréboerderij met volop parkeergelegenheid. Ons kantoor is gemakkelijk te bereiken nabij de uitritten van de autosnelwegen.

Nadere info hoeve

De oudste nog bestaande muur is gebouwd in 1614 aan de binnenachterzijde. Het is een van de mooiste en meest authentieke gebouwen van Heerlen.

Parkeren is moeizaam in Heerlen. Het beschikt als een van de weinige locaties in Heerlen over een grote parkeerplaats uiteraard gratis voor bezoekers aan mijn kantoor.

Personeel

Elke dag ontvangen wij aanvragen voor zaken die wij gezien de drukte op ons kantoor helaas moeten doorverwijzen.

Op ons kantoor is plaats voor een advocaat/medewerker met minimaal 1 à 2 jaren ervaring in de advocatuur liefst met voltooide stage. Ook denken wij aan een ervaren medewerker, die al dan niet op kostenbasis aan ons kantoor deelneemt. Bij interesse gaarne contact.

Leerbedrijf

Advocatenkantoor Bedaux is een door het Kenniscentrum Beroepsonderwijs erkend leerbedrijf. Door onze unieke dossier- tekst- en rekenkundige bewerkingen kunnen wij hbo- en mbo-leerlingen secretarieel, juridisch maar ook voor het bank- en verzekeringswezen een gedegen opleiding bieden.

Nagenoeg alle stagiaires hebben na afloop van de stage kenbaar gemaakt dat zij veel geleerd hebben in een plezierige werkomgeving.

Hoe bereikt U ons

nadere aanduiding van de Hoeve:

Met de auto vanuit Eindhoven
Richting Heerlen volgen, afslag Heerlen centrum. Op de afslag ziet U rechts voor U (als het loof van de bomen dat toestaat) de Hoeve Geleenhof al liggen, verder te bereiken als volgt:
Bij afslag rechtsaf;
Tweede straat links (gaat over in Valkenburgerweg);
Doorrijden tot U een viaduct ziet;
Vóór viaduct aan de linkerzijde ligt de Hoeve Geleenhof;
Parkeerplaats aan de linkerzijde.

Met de auto vanuit Maastricht
Vanaf de autobaan Maastricht- Heerlen:
Afslag Heerlen-Noord, Brunssum;
Linksaf, tot aan de rotonde;
Rotonde rechtdoor (1e afslag) (aan linkerzijde ziet U het nieuwe gebouw van de Hogeschool Heerlen);
Na die rotonde 1e straat rechtsaf.
Deze straat gaat over in Valkenburgerweg;
Vóór het viaduct aan de linkerzijde ligt Hoeve Geleenhof;
Parkeerplaats aan de linkerzijde.

Lopend vanaf NS station Heerlen
Met rug naar uitgang Station rechts, troittoir langs de rechtdoorgaande weg volgen. Langs de ING-bank, na Stadsschouwburg rechtsaf, eerste straat links, langs de Rabobank, rechtsaf Valkenburgerweg, onder viaduct doorlopen, Na het viaduct aan de rechterzijde ligt Hoeve Geleenhof.

Met de bus vanaf NS station Heerlen
Er is een bushalte voor de Hoeve. De bussen vanaf het station Heerlen die hier stoppen zijn de lijnen 20 (richting Voerendaal), 21 (richting Gulpen), 24 (richting Hoge School Zuyd), 41 (richting Kerkrade) en 52 (richting Meerssen). U dient bij de tweede halte (Doevenrade) uit te stappen bij bejaardencentrum Douvenrade. Aan de uitstapzijde van de bus ziet de Hoeve voor u liggen ca. 100 meter van de weg.