Bedaux Advocaten
Valkenburgerweg 54
6419 AV Heerlen
T +31 (0)45 5711999
F +31 (0)45 5711985
E kantoor@bedaux.org
Mr R.M.W.H. Bedaux

Mr R.M.W.H. Bedaux

Cum laude privaatrecht Groningen. Vervangende dienstplicht als operatie-assistent orthopedie. Vanaf 1979 advocaat in Heerlen. Van begin af aan gevestigd in de Hoeve Geleenhof in Heerlen. Alle vormen van schade-afwikkeling voor bedrijven en particulieren. Letselschade alleen voor slachtoffers van bedrijfs- verkeersongevallen en medische fouten (komt dus niet op voor verzekeringsmaatschappijen).

Geliefde tegenpartijen zijn verzekeringsmaatschappijen en overheden. Ontwikkelde voor de berekening van letselschades eigen modellen o.a. om toekomstschades inzichtelijker en begrijpelijker te maken. Dit maakt de afwikkeling van schades eenvoudiger en sneller en levert veelal ook hogere schadevergoedingen op. Grote successen in de advocatuur. Veel gewonnen bekende procedures (zie hoofdstuk wapenfeiten).

Mw mr. D.F. Crompvoets

Mw. mr. D.F.(Danielle) Crompvoets

In 2017 afgestudeerd aan Maastricht University; Master Recht en Arbeid (met civiel effect); specialisatie arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en gezondheidsrecht.

Danielle is vanaf mei 2018 recent werkzaam bij Bedaux Advocaten als juridisch medewerkster.

Haar praktijk is gericht op letselschades met het accent op aansprakelijkheid bij bedrijfsongevallen, verkeersongevallen en medische fouten. Zij komt enkel op voor slachtoffers en niet voor verzekeringsmaatschappijen.

Danielle is gedreven, betrokken bij haar clienten en gaat tot het uiterste om hun belangen zo goed mogelijk te behartigen.

Mw. mr.Lotte de Vleeschhouwer

Mw mr. L. (Lotte) de Vleeschhouwer

In 2016 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met als masterrichtingen Privaatrecht en Arbeidsrecht (cum laude).

Vanaf 2015 werkzaam als juridisch medewerkster in de advocatuur met een accent op sociaal zekerheidsrecht bijvoorbeeld beoordeling arbeidsongeschiktheid.

Lotte is vanaf juni 2018 recent werkzaam bij Bedaux advocaten als juridisch medewerkster.

Lotte vindt het belangrijk dat het slachtoffer van letselschade op de juiste wijze wordt begeleid en bijgestaan. Lotte is gedreven, betrokken bij haar clienten en gaat tot het uiterste om hun belangen zo goed mogelijk te behartigen.