Bedaux Advocaten
Valkenburgerweg 54
6419 AV Heerlen
T +31 (0)45 5711999
F +31 (0)45 5711985
E kantoor@bedaux.org
Mr R.M.W.H. Bedaux

Mr. R.M.W.H. Bedaux

Cum laude privaatrecht Groningen. Vervangende dienstplicht als operatie-assistent orthopedie. Vanaf 1979 advocaat in Heerlen. Van begin af aan gevestigd in de Hoeve Geleenhof in Heerlen. Alle vormen van schade-afwikkeling voor bedrijven en particulieren. Letselschade alleen voor slachtoffers van bedrijfs- verkeersongevallen en medische fouten (komt dus niet op voor verzekeringsmaatschappijen).

Geliefde tegenpartijen zijn verzekeringsmaatschappijen en overheden. Ontwikkelde voor de berekening van letselschades eigen modellen o.a. om toekomstschades inzichtelijker en begrijpelijker te maken. Dit maakt de afwikkeling van schades eenvoudiger en sneller en levert veelal ook hogere schadevergoedingen op. Grote successen in de advocatuur. Veel gewonnen bekende procedures (zie hoofdstuk wapenfeiten).

Mw. mr.Amira Lotfy

Mw mr. A. (Amira) Lotfy

Mr. Amira Lotfy is zeer ambitieus, energiek en gedreven.

Zij is al enige tijd werkzaam als juridisch adviseur, vanaf 2016 als advocaat en vanaf 1 januari 2019 aangesloten bij Bedaux Advocaten.

Zij is actief op de rechtsgebieden aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, huurrecht, sociale zekerheidsrecht en verbintenissenrecht.

Mw. mr.Sophie Moonen

Mw mr. S.F.M. (Sophie) Moonen

In 2018 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht met als masterrichting Privaatrecht

Sophie is vanaf oktober 2018 werkzaam bij Bedaux advocaten als juridisch medewerkster, na hier eerst stage te hebben gelopen.

Sophie vindt het contact met clienten om hen in een moeilijke tijd bij te staan belangrijk en zet zich volledig in voor haar clienten. Sophie is dan ook gemotiveerd om op zorgvuldige wijze de belangen van clienten te vertegenwoordigen.

Mw. mr.Lotte de Vleeschhouwer

Mw mr. L. (Lotte) de Vleeschhouwer

In 2016 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met als masterrichtingen Privaatrecht en Arbeidsrecht (cum laude).

Vanaf 2015 werkzaam als juridisch medewerkster in de advocatuur met een accent op sociaal zekerheidsrecht bijvoorbeeld beoordeling arbeidsongeschiktheid.

Lotte is vanaf juni 2018 recent werkzaam bij Bedaux advocaten als juridisch medewerkster.

Lotte vindt het belangrijk dat het slachtoffer van letselschade op de juiste wijze wordt begeleid en bijgestaan. Lotte is gedreven, betrokken bij haar clienten en gaat tot het uiterste om hun belangen zo goed mogelijk te behartigen.