Bedaux Advocaten
Valkenburgerweg 54
6419 AV Heerlen
T +31 (0)45 5711999
F +31 (0)45 5711985
E kantoor@bedaux.org
Mr R.M.W.H. Bedaux

Mr R.M.W.H. Bedaux

Cum laude privaatrecht Groningen. Vervangende dienstplicht als operatie-assistent orthopedie. Vanaf 1979 advocaat in Heerlen. Van begin af aan gevestigd in de Hoeve Geleenhof in Heerlen. Alle vormen van schade-afwikkeling voor bedrijven en particulieren. Letselschade alleen voor slachtoffers van bedrijfs- verkeersongevallen en medische fouten (komt dus niet op voor verzekeringsmaatschappijen).

Geliefde tegenpartijen zijn verzekeringsmaatschappijen en overheden. Ontwikkelde voor de berekening van letselschades eigen modellen o.a. om toekomstschades inzichtelijker en begrijpelijker te maken. Dit maakt de afwikkeling van schades eenvoudiger en sneller en levert veelal ook hogere schadevergoedingen op. Grote successen in de advocatuur. Veel gewonnen bekende procedures (zie hoofdstuk wapenfeiten).

Mevrouw Mr. N.C. Quindt

Mevrouw Mr. N.C. Quindt

In 2009 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht en daarna beëdigd tot advocaat. Zij is ruim 7 jaren werkzaam geweest bij een advocatenkantoor in Kerkrade waarbij zij zowel letselschadezaken, alsook zaken op het gebied van personen- en familierecht, waaronder speciale aandacht voor jeugdrecht, heeft behandeld.

Haar praktijk is thans gevestigd aan de Hoeve Geleenhof en vooral gericht op de afhandeling van letselschadezaken en personen- en familierecht, waaronder jeugdzaken, en zaken die daaruit voortvloeien. De persoonlijkheid van Nadine wordt gekenmerkt door haar gedrevenheid, betrokkenheid en aandacht voor de cliënt. U kunt altijd vrijblijvend met haar contact opnemen.

Mr Chantal M.T. Bocken

Mr Chantal M.T. Bocken

In 2009 cum laude afgestudeerd aan Maastricht University; Afstudeerrichting: privaatrecht, aansprakelijkheidsrecht, onrechtmatige daad en schadevergoeding.

Chantal is vanaf mei 2016 recent werkzaam bij Bedaux Advocaten als juridisch medewerkster.

Haar praktijk is gericht op letselschades met het accent op aansprakelijkheid bij verkeersongevallen en medische fouten. Zij komt enkel op voor slachtoffers en niet voor verzekeringsmaatschappijen.

Chantal is gedreven, betrokken bij haar cliënten en gaat tot het uiterste om hun belangen zo goed mogelijk te behartigen.

D. Crompvoets

Mr. Daniëlle Crompvoets

Tekst